boswoning eindhoven opgeleverd

Vandaag heeft KG staalframebouw de woning in het Eindhovense Schuttersbosch opgeleverd. Dat wil zeggen; de vooroplevering heeft plaatsgevonden aangezien de nutsvoorzieningen zoals helaas tegenwoordig vaker voorkomt nog even op zich laat wachten.

Veel van de eindafwerking zal door de opdrachtgevers in eigen beheer nog worden uitgevoerd, maar het is al wel duidelijk dat het een paleis in het groen gaat worden.
Het omliggende groen van Schuttersbosch is overal zichtbaar en voelbaar in de uiterst lichte en ruimtelijke woning.

In het ontwerp is op een eigentijdse manier aansluiting gezocht bij de bestaande houten woningen met kap die Schuttersbosch zo kenmerken. De woning is compact en heeft een heel effici├źnte en praktische indeling. De woonkamer is voorzien van een ruime vide waarin de trap mooi is opgenomen. Door de kap asymmetrisch op de woning te plaatsen is er aan de voorzijde veel extra ruimte ontstaan voor de slaapkamers en badkamer.