architectenwinkel nijmegen

Nijmegen en omgeving krijgt vanaf zaterdag 25 oktober een eigen architectenwinkel!

Het is een initiatief van architecten uit de regio die allen aangesloten zijn bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). Ook Loko architecten is één van de deelnemende bureaus.

Het doel van de architecten is om particulieren op een laagdrempelige manier geheel vrijblijvend te helpen bij het verwezenlijken van hun bouwplannen. Dit kunnen verbouwingen, uitbouwen of zelfs nieuwbouwplannen zijn. De ervaring leert dat het voor velen erg fijn kan zijn om wat richting te krijgen in het doolhof van regels.

Eens in de twee weken kun je terecht in het Architectuur Centrum Nijmegen aan de Ridderstraat. Hier zit een architect klaar om je op weg te helpen bij je plannen. Er kan besproken worden hoe je het hele proces aan moet pakken, maar er kan ook meegedacht worden over het plan zelf als je hier al ideeën over hebt. Architecten zijn gewend te denken in creatieve oplossingen. De praktijk leert dat dit regelmatig leidt tot nieuwe inzichten die vaak zelfs kostenbesparend zijn. Daarnaast kan er geadviseerd worden over eventueel noodzakelijke vergunningen. Als er behoefte is aan een schetsontwerp kan de architectenwinkel je desgewenst helpen een geschikte architect te vinden.

Het is niet de eerste architectenwinkel in Nederland. In diverse steden is het concept al enkele jaren succesvol. Dus, heb je dromen, meld je aan via de website. Je weet nooit wat er allemaal mogelijk is

de architectenwinkel Nijmegen helpt je graag verder!

logo-architectenwinkel

Geef een reactie