vrijstaande woning de waaijer opgeleverd

vrijstaande woning | oosterhout | opgeleverd | opdrachtgever: M+E | aannemer: maas & waal bouw

Vandaag is de woning op kavel 11 aan de Boetzelaerstraat in Nijmegen- Noord opgeleverd. Een gedeelte van het metselwerk moet nog worden gekaleid, dan is het onderscheid tussen het ‘dag en nachthuis’ optimaal zichtbaar. De woning bestaat uit een dag- en nachtdeel. Het witte volume herbergt de functies van het dagelijkse wonen, Het donkere volume de slaapfuncties. De woning is met de zuidelijke voorgevel gelegen aan de rand van park Waaijenstein. De grijze wand vormt een natuurlijke scheiding tussen de toegangsroute en de zuidelijk geori├źnteerde voortuin. Het hoge zwarte volume wordt vrijwel geheel bedekt met zonnepanelen, het lichte woonvolume wordt voorzien van een groen sedumdak.