Een eigen woning bouwen is een unieke kans die niet voor iedereen is weggelegd. Je hebt de mogelijkheid om je persoonlijke wensen te vertalen naar een maatpak. Niet een maatpak voor één seizoen, maar voor meerdere jaren. Het moet je passen en aanpasbaar zijn bij veranderingen in je leven. Loko architecten houdt je graag de spiegel voor en gaat samen met jou op zoek naar de juiste pasvorm.

Ieder ontwerp begint met een behoefte aan ruimte. Wij vinden het heel belangrijk dat deze behoefte samen wordt geformuleerd. Hierdoor leren wij je als opdrachtgever beter kennen. Wij willen je motivatie, ambitie, levenshouding en gewoontes weten. Alleen op deze manier is het mogelijk een passend en verassend antwoord te geven.

Kenmerkend voor onze ontwerpen is de invloed van de omgeving. Elke locatie is uniek; het uitzicht, de omliggende bebouwing of de natuur.
Dit is van invloed op de stijlkeuze of de toe te passen materialen en kleuren. Soms levert dit een woning op die zich voegt naar haar buren. Andere ontwerpen kunnen heel eigenzinnig zijn. Bepalend hierin is jouw karakter…

werkwijze

Er komt nogal wat kijken bij het laten ontwerpen van een eigen woning. U kunt hier een handig pfd-bestand downloaden waarin allerlei zaken staan waarmee u te maken krijgt. Op de pagina particulier is een aantal woningontwerpen van Loko architecten te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.