kantoor talis | nijmegen
renovatie/kleuradvies kantoorgebouw woningcorporatie talis | nijmegen | opdrachtgever: talis | aannemer: jacobs bo

IMG_6373

nieuwIn het najaar van 2014 zijn de medewerkers van Talis van de Wezenlaan in Nijmegen verhuisd naar het voormalig kantoor van Honig in het Waalfront. Het oude kantoor paste niet meer bij de manier waarop Talis werkt: flexibel en in verbinding met elkaar, klanten en samenwerkingspartners. Het kantoor aan de Wezenlaan was daarnaast te groot en er was te weinig parkeerruimte. Walter Hamers, bestuurder bij Talis:

En we wilden geen nieuw kantoor als er zoveel panden leegstaan in de stad. Juist deze plek ligt midden in een gebied waar de komende jaren veel gaat gebeuren. We gaan hier de komende jaren, aan beide kanten van de Waal, volop bouwen. En het is goed om daar dichtbij te zitten.

Share Button